airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Lad os udnytte chancen for at blive vaccineret

9. september 2021

I disse dage er man i fuld gang med at vaccinere mod Covid-19, og borgmesteren opfordrer til at udnytte denne mulighed. 

Efter vaccinationsforløbet i Narsaq og Nanortalik vil man afholde vaccinationsforløbet mod Covid-19 i Qaqortoq den 9. september. I denne forbindelse vil man tilbyde at vaccinere alle fra børn i 12 års-alderen og op efter.

-  Vi har nu erfaret, at der i nogle regioner har været smittespredning blandt børn, derfor vil jeg gerne opfordre forældre til at sørge for at udnytte muligheden for at vaccinere deres børn over 12 år. Ved at vaccinere flere mod Covid-19 vil man også være i stand til at forhindre smittespredningen, siger Stine Egede.

Vaccination mod Covid-19  i Qaqortoq vil blive afholdt i Qaqortup Timersortarfia/hallen den 9. og 10. september fra kl. 19:00 frem til 17:00.

Borgerne, der skal have anden stik, skal have modtaget den første stik d. 12. august eller tidligere, og børn mellem 12-14 skal ledsages af en person med forældremyndighed eller skal medbringe en samtykkeerklæring.

- Der er ingen Covid-19 smitte i Kommune Kujalleq, hvis dette skal fortsætte, skal vi fortsætte med at passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger, og jeg håber, at borgerne vil udnytte muligheden til at blive vaccineret, siger Stine Egede.