airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Det nye lokaludvalg i Qaqortoq

29. september 2021

Lokaludvalget havde sit første konstituerende møde blandt de fem valgte bestyrelsesmedlemmer, og som formand blev Minik Schmidt valgt. 

Sammen med sine bestyrelsesmedlemmer skal han som det primære deltage i udviklingen af byen, og han har allerede udtænkt sig forskellige projekter.

-Jeg kunne godt tænke mig at arbejde for at opføre farverige lygter neden for sygehuset, som de har gjort på fjeldene i Nuussuaq-området i Nuuk. Endvidere vil jeg arbejde for at realisere en cykelbane for de unge, sagde formanden for lokaludvalget Minik Schmidt.

Hvis man ønsker at lave kulturelle arrangementer, festivaler eller lignende i byen, kan man også henvende sig til lokaludvalget.

-Vi er åbne for at yde tilskud i form af materialer eller mangler for frivillige tiltag og folk der har lyst til at optræde og gøre noget godt.

Endvidere sagde formanden, at de andre medlemmer af lokaludvalget har sat sig for forskellige mål og kommer med forslag til projekter.

Følgende er medlemmer af lokaludvalget: Minik Schmidt, Jonathan Isbosethsen, Henrik Hans Ottosen, Lars-Ole Knudsen og Mike Kleist Andersen.