airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Bekæmpelse af mobning i Kommune Kujalleq

30. september 2021

Forebyggelsesafdelingen i Kommune Kujalleq har i samarbejde med samtlige daginstitutionslederne været forsamlet for at bekæmpe mobning. 

De deltagende daginstitutionsledere fra Narsaq, Nanortalik, Qaqortoq og de tilhørende bygder fik fremlagt de politiske målsætninger for bekæmpelse af forebyggelse af mobning af forebyggelsesmedarbejderne i byrådssalen.

- Vi har haft en fælles drøftelse og tilbudt et samarbejde med løsningsforslag for at forebygge mobning blandt børn i vores kommune, sagde Helga Nielsen.

Lederen for forebyggelsesafdelingen har set det for vigtigt at have en større fokus Kammagiitta / Fri For Mobberi i daginstitutionerne og folkeskolerne i Kommune Kujalleq, og så vidt muligt næret et ønske om at afholde kurser vedrørende Fri For Mobberi for medarbejderne i daginstitutionerne.

- Fri For Mobberi et en fremragende handleplan for bekæmpelse af mobberi, eftersom der er adskillige løsningsmuligheder ved at bruge denne metode blandt børn, forældre og medarbejderne imellem, sagde leder af forebyggelsesafdelingen Helga Nielsen.

I byrådssalen i Qaqortoq var der telefonisk deltagelse fra Narsaq, Nanortalik, Alluitsup Paa og Narsarsuaq.

Her kan du læse politik om mobning