airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Handikapugen

12. oktober 2021

Uge 41 er de handikappedes uge, og de handikappede havde et optog mod kommunen netop for at markere dagen, og socialchefen i Kommune Kujalleq modtog optoget og ønskede dem tillykke med dagen og holdt en lille tale. 

Uge 41 er de handikappedes uge, og beboerne i døgninstitutionen Uiloq havde et dejligt optog mandag formiddag fra Uiloq mod kommunekontoret. De de nåede frem til kommunen sang de en fællessang og tilkendegav deres tak overfor kommunen.

Socialchefen i kommunens socialforvaltning var glad for de handikappedes fremmøde, og hun kunne fortælle dem, at kommunen havde en plan om at nedsætte et råd for de handikappede.
- Det er så godt og man bliver så taknemmelig, at de handikappede selv kom og takkede kommunen. Det er første gang nogensinde, at kommunen vil nedsætte et handikapråd, og forslaget blev støttet under Socialudvalget, fortæller socialchefen Nielsine Petersen.

For at markere handikapugen vil der bl.a. blive arrangeret forskellige arrangementer, hvor der også vil blive dyrket sport, dyste mod hinanden og lege forskellige spil med hinanden.