airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Minimering af affaldsposer og mere fysisk aktivitet

9. november 2021

I sekretariatets kontorafdelinger i Kommune Kujalleq har man skåret ned på affaldsspandene med det formål at skabe mere fysisk aktivitet og minimere brugen af plastik.  

I sekretariatet i Kommune Kujalleq er der et årligt forbrug af omtrent 4.000 plastikposer til affaldsspandene, og for at minimere dette forbrug og dermed skabe mere fysisk aktivitet har man fjernet affaldsspande.

- Vi har minimeret affaldsspandene, eftersom vi har et forbrug på ca. 4.000 affaldsposer i vores afdeling, derfor er der nu kun én affaldsspand for at skåne naturen og for at være mere fysisk aktive, sagde kontoreleven i Kommune Kujalleq Gudrun D. Mathiassen.

Eleven skrev til medarbejderne i sekretariatet, at man ville fjerne alle affaldsspandene for at skære ned på forbruget af affaldsposerne, således at medarbejdere med affald kunne benytte sig af affaldsspanden i forkontoret.

- Det er os samfundsborgere, som er forpligtet til at passe på naturen, og med vores smukke natur i Kommune Kujalleq håber jeg, at medarbejderne vil tage godt imod tiltaget, sagde kontoreleven i Kommune Kujalleq. Gudrun D. Mathiassen.

Hvis medarbejdere i Kommune Kujalleq ønsker at skære ned på affaldsspande, kan I bare aflevere dem i sekretariatet.