airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kontoreleverne i Kommune Kujalleq afholdte et fælles møde

19. november 2021

Kontorelever i Kommune Kujalleq, henholdsvis fra Nanortalik, Narsaq og Qaqortoq, afholdte et digitalt fælles møde. Arrangøren af fællesmødet meldte ud, at det havde været meget givtigt. 

12 kontorelever, som havde praktik på det administrative område, afholdte et fælles møde fredag den 12. november, og praktikanten i sekretariatet meddelte, at det ikke bare var et fællesmøde, og meldte ud, at hun ville viderebringe udbyttet.

- Under arbejdet som kontorelever havde vi fremlagt vores erfaringer hver især og drøftede forbedringer af arbejdsgangen. Blandt emnerne kan nævnes systemerne, vi brugte, de vejledninger, som vi modtog fra arbejdsgiverne og andre emner, der drejede sig om uddannelsen og arbejdet, og det referat der blev udført, bringer vi videre til ledelsen, sagde Gudrun D. Mathiessen.

Fællesmødet for eleverne, som man har sat sig for, har det formål at fremlægge fælles erfaringer og forbedringer af arbejdsgangene. Eftersom det har været udbytterigt, håber man at kunne beholde arrangementet i fremtiden.

- Da arrangementet har været udbytterigt, håber jeg at kunne gentage det i fremtiden, og for at sikre en fortsættelse af dette arrangement, har vi besluttet at afholde det den 3. december, og i denne forbindelse skal vi drøfte reaktionerne fra ledelsen, sagde Gudrun D. Mathiessen.