airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Det lokale udvalg i Narsaq er under opstart

4. januar 2022

Det lokale udvalg i Narsaq blev etableret utlimo 2021, og udvalget er allerede gået i gang med sine nye initiativer.

De fire nye medlemmer af det lokale udvalg er allerede gået i gang med en dialog om, hvordan de i samarbejde med borgerne i Narsaq vil arbejde med, de vil f.eks. arbejde med at fremme husflidsområdet og pontonbroerne. De vil dog ikke arbejde alene i det de vil inddrage borgerne i Narsaq.

- Det er vores plan, at vi vil mødes fysisk med borgerne i vores videre arbejde, de er jo dem, der ved, hvilke tiltag der mangles i Narsaq, og de kan jo også godt selv foreslå, hvordan vi som medborgere kan samarbejde, fortæller den nyvalgte formand det lokale udvalg, Lars Kristian Egede.

Formanden Lars Kristian Egede fortæller endvidere, at han håber, at der kan komme et ekstra medlem i udvalget, og han siger, at det er punkt, som de vil tale om på deres næste møde.

De nyvalgte medlemmer i det lokale udvalg er: Den nyvalgte formand, Lars Kristian Egede. Terkild Frederik Lund. Juliusigne Egede og Susanne Lynge.