airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny stilling: Professionelle plejefamilier

26. januar 2022

Der er ny stilling Kommune Kujalleq er nu klar til at blive besat, nemlig som professionel plejefamilie, som vil støtte de anbragte børn pædagogisk og omsorgsmæssigt. 

I forbindelse med anbringelse af omsorgssvigtede børn vil de kommende professionelle plejefamilier have tæt samarbejde med plejefamilieområdets familieplejekonsulent, og vedkommende skal bidrage til plejebørnenes trivsel og tilværelse med faste rammer.

- Kommune Kujalleq har brug for sådan en stilling. Antallet af anbragte børn stiger hele tiden, og der er flere børn med specielle behov, som også fører til flere anbringelser til døgninstitutioner, siger Socialchef i Kommune Kujalleq Nielsine Petersen.

I Kommune Kujalleq er der flere end 100 anbragte børn i øjeblikket. Alligevel er der behov for oprettelse af en stilling som denne.

- I takt med flere anbringelser på døgninstitutioner er der behov for flere ansættelser om professionelle plejefamilier, siger socialchefen i Kommune Kujalleq, Nielsine Petersen.


Her man du læse mere om stillingen:

http://https//www.kujalleq.gl/ledige-stillinger/stillingsopslag?sc_lang=da&VID=ops22-13