airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kujalleq.gl er lanceret som nyt

Kommune Kujalleq´s hjemmeside, som var ikke fornyet i længere tid, er nu fra 1. april lanceret som nyt, med opdateringer både i udseende og indhold.
7. april 2022

Kommune Kujalleq´s hjemmeside, som var ikke fornyet i længere tid, er nu fra 1. april lanceret som nyt, med opdateringer både i udseende og indhold. 

Kommunalbestyrelsens politiske målsætning er at gøre Kommune Kujalleq´s hjemmeside mere brugervenligt.  I forbindelse med den nye organisation i kommunen er hjemmesiden nu fornyet efter længere tids manglende opdatering.

- Vi ville gerne forny hjemmesiden i forbindelse med organisationsændringen. Jeg er yderst tilfreds med den nye mere brugervenlige hjemmeside, da det er netop vores politiske målsætning, siger borgmester Stine Egede.

De nye i den nye hjemmeside er blandt andet anvendte farver, hjemmesidens udformning, kontakter i forvaltninger, og den nye side for sydgrønlandske fåreholdere.

- Den nye hjemmeside er nu lanceret, og den næste skrider er videreudvikling af siden. Vi ønsker mere oplysning i forbindelse med vores gennemsigtige forvaltning, ligesom offentliggørelse af kommunale udgifter er vores mål i den kommende tid, forklarer Stine Egede og fortsætter.

- Jeg håber, at borgerne og andre udenfor kommunen vil have glæde af den ny lancerede hjemmeside.  At den vil effektivisere kommunikation via vedvarende fornyelse fremover, siger Stine Egede.