airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

En velgører der gør forskel for børnene

Skolen takker manden der gør forskel for eleverne ved Tasersuup Atuarfia.
12. maj 2022

Der er tale om Anguteeraq Høegh-Olsen, som frivilligt har givet gaver til skolen igennem længere tid.

-Det er ikke hverdag, at Tasersuup Atuarfia ser der gives frivillige gaver til eleverne, gaver der gør forskel for børnene. Det er svært at overse, hvor meget Anguteeraq giver til eleverne ved Tasersuup Atuarfia, forklarer skoleinspektør Bettina Abelsen Hansen.

Anguteeraq Høegh-Olsen har givet gaver til skolen igennem længere tid, og sidst gav han frugter i flere omgange. Frugterne er en kærkommen tilskud til børn, der ikke har madpakke hjemmefra.

-Nogle børn kommer til skolen uden madpakke, og for dem der har behov, er der en madkasse man hente fra. Frugterne Anguteeraq kommer med ender i madkassen til gavn for børnene. Det er dejligt med hans velgørenhed, da det gør en forskel for børn med behov, siger Bettina Abelsen Hansen.

Anguteeraq Høegh-Olsen kom igen sidste uge med gaver, denne gang nye støvler.

- Anguteeraq gav skolen syv par støvler, som gives til trængende. På vegne af hele skolen takker jeg Anguteeraq for hans velgørenhed, det gør nemlig en stor forskel, siger Bettina Abelsen Hansen taknemligt.