airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny direktør for Innovation South Greenland

Bestyrelsen for Innovation South Greenland, ISG, har ansat Cand. Scient. Soc. Kista Isaksen som ny direktør.
3. august 2022

Kista Isaksen er 49 år og har mange års erfaring indenfor uddannelsesområdet og den offentlige forvaltning. Hun kommer fra en stilling som uddannelsesinspektør på Niuernermik Ilinniarfik i Nuuk.

Hendes første uddannelse var EVU økonomisk/administrativ linje og hun har i forbindelse med sin karriere indenfor undervisningsområdet taget pædagogikum og coachinguddannelse. Hun har senest taget kandidateksamen i Samfundsvidenskab fra Ilisimatusarfik, med specialet: Den sociale indsats for børn og unge i Grønland.

Kista var som kommunalbestyrelsesmedlem i 2013-2016 i Kommune Kujalleq medlem af Økonomi og Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget og hun har også været socialchef i kommunen.

Formand for Innovation South Greenlands bestyrelse Steffen Lund udtaler:

Jeg er utrolig glad for at skulle samarbejde med Kista Isaksen. Med hendes kendskab til Sydgrønland, hendes ledelseserfaring og erfaring fra arbejdet i kommunen får ISG en leder, der kan bringe erhvervsudviklingen videre til næste skridt i et tæt samarbejde mellem kommunen, virksomhederne og iværksætterne”.

 

Kista Isaksen tiltræder stillingen den 1. september.