airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Al den papirspild skal minimeres

Majoriaq centerlederen vil gerne minimere al det papirspild med henblik på at begrænse forureningen og spild af plads.
12. september 2022

Karoline Lund, der blev ansat som centerleder i Majoriaq Qaqortoq pr. 1. juni vil gerne sikre at papirspildet minimeres.

- Vi begrænser al den forbrug af papirer i forbindelse med møderne, og i stedet er vi i gang med at udnytte de eksisterende tekniske muligheder i centret, siger centerleder i Majoriaq, Karoline Lund.

Tidligere har der været omfattende forbrug af papirer på grund borgerhenvendelser og sagsmaterialer, og makulatoren og mapperne har været brugt ret flittigt.

- Omfanget af makulerede papirer er blevet langt mindre, antallet af mapper der tager megen plads, er minimeret, derved vil der også være mindre forbrug og import af plastikmapper, så på denne måde vil vi være også være med til at give vores bidrag til den bæredygtige udvikling. Vi skal selvfølgelig bruge papirerne i de vigtigste sager, og arbejdet bliver ikke anderledes da borgerbetjeningen forbliver uændret. Vi vil meget gerne råde de andre arbejdspladser om at følge vores eksempel og begrænse papirforbruget, siger Karoline Lund.