airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Udviklingen af servicen i bygdekontorerne er i gang

Medarbejderne ved bygdekontorerne og Borgerservicefunktionen har lige været igennem en 3 dages udviklingskursus i Qaqortoq.
19. september 2022

Kurset, der har til formål at effektivisere arbejdet i borgerservicefunktionen, foregik i Qaqortoq medio september, med stort udbytte for deltagende medarbejdere.

- Deltagerne gav udtryk for at kurset har været meget givtigt og har været til glæde for medarbejderne. Det er sjældent, at vi ser vore kollegaer i bygdekontorerne, og jeg er glad for kurset har givet os til at udveksle de udfordringer vi møde i vores arbejde, siger Administrationschef i Nanortalik, Adolf Silassen.

Deltagerne har mange ideer, hvordan de kan forbedre deres daglige arbejdsvilkår og udvikle arbejdet.

- En af de udviklingstiltag de ønsker er at der skal ske bredere oplysningskampagne så flere borgere selv bruge Sullissivik.gl. Formålet i den forbindelse er at medarbejderne skal kunne lære borgerne; det er det vi skal arbejde videre med, på den måde kan vi begrænse det store forbrug af papir der sker idag, siger Ulla Rafaelsen, Administrationschef i Narsaq.

Borgmesteren er glad for at 13 deltagere fra bygder og byer har været igennem det kursus.

- Det er mig en stor glæde at vores medarbejdere ved bygdekontorerne deltog ved kurset, da de ikke har haft den mulighed igennem flere år. Vi kan ikke undvære medarbejderne ved bygdekontorerne, og det er vigtigt at de altid få input fra deres arbejdsgivere. Derfor betragter vi dette første kursus som en slags introduktion og ser fremtid opfølgende kurser fremover, siger borgmester Stine Egede.

Hensigten er at de opfølgende kurser skal handle om sagsopfølgning og koordineret samarbejde i kommunen.