airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Brandmændene i Nanortalik holdt en oplysningskampagne samtidig med de havde et forebyggende tiltag under deres aften med øvelse.

Ungdomsklubben Alummiut i Nanortalik har et tiltag med at byens forskellige virksomheder kommer og fortæller om dem selv, og nu var det brandmændenes tur, og aftenen var en succes med god deltagelse fra de unge.
30. november 2022

 

Der er et forløb, at byens forskellige virksomheder besøger ungdomsklubben Alummiut med det formål at forebygge, at byens unge begår hærværk, og ugen kom, hvor det var brandmændene, der kom og besøgte de klubben.

- Politiet, ansatte i socialforvaltningen og sundhedsvæsenet har allerede besøgt klubben, hvor instanserne holdt deres oplysningskampagner. Sidste uge kom brandmændene og besøgte de unge, og det var en succes med god tilslutning fra de unge, fortæller lederen af ungdomshuset, Panissaaq Poulsen.

Klubbens leder, Panissaaq Poulsen, har haft et tiltag med, at byens virksomheder kom og besøgte klubben, og klubrådet er begyndt at give forslag, hvem de kunne have besøg af under deres månedlige arrangementer med besøg fra virksomhederne.

- Disse besøg er meget godt modtaget af de unge, og nu taler vi med klubrådet om, hvem vi også kan have besøg af. Vores næste gæst bliver én fra Nalunaq og som har været med i Siriuspatruljen, siger Panissaaq Poulsen.

I januar måned er det vores plan, at vi får besøg fra Majoriaq, og formålet er så, at de fortæller om de muligheder, som den unge har efter endt skolegang i folkeskolen.