airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

22 nye Adventure Guider og fire serviceøkonomer dimitterer

22 adventure Guider samt fire serviceøkonomer dimitterer d. 13. december i Qaqortoq.
13. december 2022

 

I forbindelse med dimissionen af nyuddannede adventure guider og serviceøkonomer, der kommer helt oppe fra Qaanaaq ned til Nanortalik, var Kommune Kujalleqs borgmester Stine Egede en af talerne.

- I dag har I alle mulige grunde til at være stolte af jer selv, jeres engagement og indsats betaler sig selv i dag, sagde Stine Egede blandet andet i sin tale.

Dimittenderne fik opmuntrende ord omkring deres fremtidige arbejde indenfor turismen.

-Hvis vi henter inspiration fra omverden og fra vores egen verden her i Grønland, så har jeres kommende erhverv kæmpe store potentialer for vækst. For nogle af os kan det blive et vigtigt erhverv med rette indsat, mod og ihærdighed til trods for de udfordringer man vil sikkert møde på vejen, sagde Stine Egede og fortsætter.

- Brug de redskaber I har fået under jeres uddannelse, og jeg ønsker jer al lykke i fremtiden og kom godt hjem og tilbring de kommende glade stunder sammen med jeres familier og jeg ønsker jer et godt nytår.