airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Arbejdet med børns fremtid går godt

Kommune Kujalleqs forvaltningen for børn og kultur arrangerede et besøg af byer, og efter borgerne gav udtryk for deres mening, fik kommunen et godt grundlag til videre arbejde.
5. december 2022

Efter borgermøderne i Qaqortoq Narsaq Nanortalik blev afholdt, er Udviklingsforvaltningen i Kommune Kujalleq godt i gang med planlægge optimeringsarbejdet.

- Vi arbejder altid for bedre børnevilkår, og vi kan fortsætte dette arbejde med fornyede kræfter efter at have fået nyt inspiration og ideer fra seminarerne fra de 3 byer, for det betyder meget for vores arbejde at høre vore brugere, siger daginstitutionskonsulenten Malene Høegh-Olsen.

Det er vigtigt for Udviklingsforvaltningen at der findes en konstruktiv dokument vedrørende børn, daginstitutionskonsulent siger også blandt andet at arbejdet slutter ikke med borgermøde for forældre og andre borgere.

- Vi er meget tilfreds med at der var så stor interesse og deltage fra borgernes side i forbindelse med vores tur til de 3 byer, og nu skal vi gennemgå de respons vi fik og organisere det viderearbejde.

Det vi blandt andet skal organisere, hvordan inddragelse af skoler og daginstitutioner skal foregå, hvor vi skal fokusere på hvilke ønsker daginstitutioner og skoler har til planen. Vi ser frem til at udvikler os endnu bedre, sige skolekonsulent Avijâja Simonsen.