airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Der skal afholdes erhvervskonference for erhvervslivet i Sydgrønland

Selvstændige erhvervsdrivende og erhvervsområdet i Kommune Kujalleq skal afholde erhvervskonference d. 9. februar.

Formålet med erhvervskonferencener, at sætte fokus på den nødvendige erhvervsudvikling i Sydgrønland op til åbningen af lufthavnen i Qaqortoq 2025. 

 

- Lufthavnsbyggeriet forløber planmæssigt, men den nødvendige udvikling kommer ikke af sig selv med det første fly. Hvis vi skal kunne dække de forskellige erhvervsmæssige nødvendigheder vi kommer til, at have i fremtiden er vi nødt til, at fremlægge og forklare om vore kommende tiltag; det er formålet med erhvervskonferencen, siger Stine Egede, borgmester i Kommune Kujalleq.

 

Ikke færre end 180 erhvervsdrivende i Kommune Kujalleq har fået tilsendt et invitationsbrev i december herom, og tilmeldingsfristen er sat til 30. januar.

 

- Jeg håber, at mange erhvervsdrivende vil deltage med stor interesse, for jo flere vi er om udviklingen, jo mere kan vi skabe sammen, siger Stine Egede.

 

Erhvervskonferencen vil blive afholdt i Hotel Qaqortoq, og i Narsaq og Nanortalik vil man kunne følge med på storskærmen i byernes Majoriaq. 

 

Deltagerne på erhvervsseminaret vil blandt andet være Økonomi- og Erhvervsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget i Kommune Kujalleq, ISG, selvstændige erhvervsdrivende, Nukissiorfiit, Tusass, GE Syd, INI A/S samt KAIR.

 

Tilmeldinger

Sendes til Kirsten Ørnekoll Stenshøj på mail: kirs@kujalleq.gl senest den 30. januar 2023

27. januar 2023