airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Konkurrence for fiskere i Syd- og Østgrønland

10. januar 2023

Departementet for Fiskeri og Fangst (APN) ønsker at fiskere i Øst og-sydgrønland udfylder et spørgeskema til brug for arbejdet i arbejdsgrupperne for udvikling af Øst- og Sydgrønland. Efter en fisker har udfyldt vedlagte spørgeskema fremsendes denne til APN@nanoq.gl eller den sendes som brev til flg. adresse P.O. Box 269, 3900 Nuuk, Grønland.

Husk udfylderen skal angive sit telefonnummer eller e-mail adressen.

APN ønsker at så mange som muligt udfylder det vedlagte ansøgningsskema, da vi har brug for mere viden for at kunne underbygge den bedst mulige udvikling og det videre arbejde i arbejdsgrupperne.

Derfor vil der blive udtrukket 6 præmier blandt de fiskere og fangere som udfylder spørgeskemaet, 3 præmier til deltagere fra Østgrønland og 3 præmier til deltage fra Sydgrønland.

Konkurrencen er fra d.d. til 31. januar 2023, og når APN har modtaget udfyldte spørgeskemaer vil der trækkes lod om 1.000DKK gavekort fra Vonin til førstepræmien. Herefter vil man yderligere trække lod om 2. og 3. plads præmierne. 

I håb om så mange så muligt deltager i ovennævnte konkurrence.

Udfyld dette dokument for at deltage