airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommune Kujalleq støtter udvidelsen af fitnesslokalet

Qaqortup Timersortarfia har udvidet fitnesslokalet, og har modtaget økonomisk støtte til formålet fra Kommune Kujalleq.
11. januar 2023

Udvidelsen af fitnesslokalet i Qaqortup Timersortarfia blev færdig i november måned, og er blevet taget godt i mod af borgerne.

- Efter udvidelsens færdiggørelse er det mærkbart, at fitnesslokalet bliver brugt flittigt. Vi ser også andre ansigter, som tidligere ikke kom her. Det er vi meget taknemlige over, fitnesslokalets indeklima er blevet meget bedre, og er rarere at være i, derfor er vi meget taknemlige for den økonomiske støtte fra Kommune Kujalleq og Lokale- og Anlægs Fonden, vi siger mange gange tak til dem, siger halinspektør, Kent Kielsen.

Udvidelsen af fitnesslokalet i Qaqortup Timersortarfia blev støttet med 250.000 kroner af Kommune Kujalleq, og det glæder Kommune Kujalleq, at mange borgere benytter fitnesslokalet.

- Fra Kommune Kujalleq støtter vi sporten, vi er derfor glade for, at kunne støtte formålet.  Vi er ligeledes glad for, at der er endnu flere, som er begyndt at bruge fitnesslokalet, siger Freddy Christensen, fagchef for Kultur og Fritidsområdet.

Der arbejdes på, at fitnesslokalet holder døgnåbent.