airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Fastelavn i Alummiut var vellykket

Alummiut, ungdomsklubben i Nanortalik afholdt fastelavn for børn og unge sidste weekend, og der var mange der deltog.

 

Medarbejderne og klubrådet i ungdomsklubben, Alummiut, arrangerede fastelavn for børn og unge d. 18. februar.

- Børnene startede med at slå katten af tønden, og efter kl. 20.45 var det slut for de mindre børn og var tid til, at de større børn, fra dem som skulle konfirmeres og op mod 21-årige, skulle slå katten af tønden. Der var mange der deltog i arrangementet; der blev dronninger og konger, og de bedst udklædte hos børnene og hos de unge blev kåret, hvor de kårede modtog en gave, siger ungdomklubbens leder, Panissaaq Poulsen.

Før forberedelsen af fastelavnen søgte arrangørerne sponsorer i Nanortalik by, og på grund af sponsoraterne fik børnene en del, hvilket gav dem stor glæde.

- Det er meget glædeligt, at virksomhederne her i byen gerne vil sponsorere til sådan nogle begivenheder, sponsoraterne giver en masse slik vi kan dele ud til børn og unge, og med det vil vi meget gerne sige tak til dem, siger en taknemlig Panissaaq Poulsen.

Virksomheder, som har sponsoreret er: Pilersuisoq Nanortalik, Brugseni Nanortalik, Arctic Prime Fisheries Nanortalik, samt Hotel Kap Farvel Nanortalik.

21. februar 2023