airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Borgmester Stine Egede: I disse dage er der tragiske hændelser i Qaqortoq

Lad os støtte op om hinanden.
Der sker en masse sørgelige hændelser i Qaqortoq i disse dage, det er hårde oplevelser, og vi er mange, som er berørte af de chokerende og smertelige oplevelser; derfor er det nødvendigt, at vi borgere støtter op om hinanden. Lad os tale sammen med vores familier, venner og lad os tale sammen med dem, som har behov for, at tale med nogen.
Undgå rygter, og lad os stole og respektere myndighedernes arbejde. De pårørende informeres om sagernes forløb, da det jo er dem, som bliver ramt af hændelserne.
Jeg ønsker alle, der arbejder i myndighederne styrke under deres arbejde med svære sager.
Må sagen om manddrabet afklares hurtigt, således at borgerne kan blive trygge igen.
Fredag d. 10. februar kl. 17 er der nogle frivillige borgere, som arrangerer en sammenkomst, hvor der vil tændes lys og synges salmer i fællesskab; og alle, som har lyst kan deltage i midtbyen. Lad os alle styrke hinanden ved, at deltage i sådanne arrangementer, og må vi alle have mod i disse svære tider.
Jeg sender min dybeste medfølelse til alle familier, venner, andre pårørende og medborgere i alle de adskillige hændelser.

10. februar 2023