airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Udendørs træningsudstyr som gave

Venskabsbyen Roskilde forærede Nanortalik udendørs træningsudstyr i anledning af byens 225-års jubilæum.

Borgerne i Nanortalik udnytter allerede det udendørs træningsudstyr, som også kan bruges hele året rundt. Det kan mærkes at byen manglede træningssudstyr, siger kulturmedarbejder i Nanortalik.

  • Træningsudstyret er placeret ved det tidligere fundament for Ilivileq B 1216, tæt på færdsel, så det er nemt at komme til stedet efter en løbetur. Kulturmedarbejder i Nanortalik, Samuel Simonsen, siger: "Det er tydeligt, at byen havde brug for udendørs træningsudstyr. En af fordelene er bl.a at man kan anvende seks træningsmetoder på stedet."

    Sidste år i august fejrede Nanortalik sit 225-års jubilæum, og i den anledning gav venskabsbyen Roskilde Nanortalik udendørs fitnessudstyr som gave. Borgmester Stine Egede udtaler:

  • "Formålet er mere fysisk aktivitet, en sundere krop og livsstil. Vi håber at borgerne vil udnytte Roskildes gave og tage godt imod det udendørs træningsudstyr. Vi opfordrer alle til at vedligeholde og passe godt på udstyret, og vi siger mange tak til Nanortaliks venskabsby Roskilde."

Det udendørs træningsudstyr er allerede etableret og klar til brug i Nanortalik.

31. marts 2023