airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nye forebyggelseskonsulenter i byerne

De tre forebyggelseskonsulenter i Narsaq, Nanortalik og Qaqortoq har fået nye medarbejdere, og er nu i alt syv ansatte i forebyggelsesområdet.

Hver by i Kommune Kujalleq havde én forebyggelseskonsulent, og efter kommunalbestyrelsens godkendelse er der nu to forebyggelseskonsulenter i hver by. Således er der to forebyggelseskonsulenter i Nanortalik og Narsaq, to forebyggelseskonsulenter samt forebyggelseskonsulenternes leder i Qaqortoq, i alt syv medarbejdere i forebyggelsesområdet.

- Jeg er glad for, at den forebyggelse vi har behov for nu kan progrediere; vi har jo brug for flere hænder til at klare opgaven, så det glæder mig, at vi har fået flere medarbejdere i forebyggelsesområdet, siger Forvaltningschef for Social- og Forebyggelse, Nielsine Petersen.

Forebyggelseskonsulenternes kontakt oplysninger er:
Nanortalik
Masauna H. Petersen
Marîna Anthonsen (Barselsorlov 1. juli)
Ungaaq Lundblad (Barselsvikar 1. juli)

Narsaq:
Nivi Stidsen
Vakant

Qaqortoq:
Kornelia Benjaminsen
Jakob Kleist
Forebyggelseskonsulenternes leder: Gunnar Frederiksen

Ud fra kommunalbestyrelsens godkendelse den 23. maj 2023 vil der ligeledes opstartes en udarbejdelse af sundheds- og trivselspolitikken 2022-2032.
Sundheds- og trivselspolitikken for 2022-2032 i Kommune Kujalleq kan læses på kommunens hjemmeside.


18. juli 2023