airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny stillinger i socialforvaltningen

Følgende stillingerne i Socialforvaltningen er oprettet: forvaltningsjurist, souschef samt udviklingssygeplejer i Plejehjemmet.
På baggrund af vakante stillinger i Socialforvaltningen, er der omnormering af flere stillinger, og derved blev der med godkendelse af Kommunaldirektør og formanden for socialudvalget oprettet nye stillinger.

Stillingerne som jurist, souschef i socialforvaltningen samt sygeplejer i plejehjemmet er vigtige i det daglige arbejde og vil gøre arbejdet mere effektivt.

- Til dagligt arbejder vi under pres, som desværre til tider fører til forsinkelser, derfor er jeg fortrøstningsfuldt for de 3 nye ansættelser, siger udvalgsformanden i Kommune Kujalleq, Sofie Olesen.

Sygeplejerens stilling handler om udviklingsarbejde omkring de ældres fysiske og psykiske sundhed.

Juristen skal arbejde grundigt med vigtige sociale sager.

Souschefen i forvaltningen skal have et tæt samarbejde med forvaltningschefen, direktion, de daglige medarbejdere, og det har vist sig at, der er behov for den slags stilling i forvaltningen.

- Korrekt opgaveløsning i forvaltningen er centralt, og er der behov for en souschef eftersom forvaltningens opgaver er helt kritiske. En sygeplejer i plejehjemmene vil betyde at de ufaglærte medarbejdere kan støttes og udvikles. Ligeledes er det også oplagt mulighed for os at en ny juridisk medarbejder kan fokusere på vores juridiske opgaver, siger socialchef Nielsine Petersen.

Stillingerne som sygeplejeske og Souschef er på plads. Stillingen som jurist skal besættes.
7. september 2023