airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Aktiviteter for børn og unge med lyset som formål

Der afholdes aktiviteter for børn og unge i familiecenteret i Qaqortoq, familiehusene i Narsaq og Nanortalik.

Forebyggelsesmedarbejdere og medarbejdere for familier i Kommune Kujalleq arrangerer i samarbejde med Lars Møller aktiviteter for børn og unge i fokus.

- Det er vigtigt, at de børn og unge vi arbejder med får redskaber, derfor er der i de tre byer aktiviteter i samarbejde med Lars Møller, siger Socialforvaltningschefen, Nielsine Petersen.

Aktiviteterne handlede om Værestedet og Angalaartartut (opsøgende arbejde), som lige er blevet etableret i de tre byer.

- I fjor etablerede vi Værested for børn og unge i de tre byer, og der kan børn og unge komme i lønningsweekender. Vi etablerede også opsøgende arbejde, med det formål at medarbejderne går rundt i byen for at skabe tryghed for børn og unge de møder, siger Nielsine Petersen.

Udover aktiviteter for børn og unge, har medarbejderne for børne- og ungeafdelingen i Socialforvaltningen afholdt temadage.
Med hensyn til aktiviteterne laver ejer af Snow Falcon Media, Arina Kleist, dokumentarfilm om Værested og Angalaartartut (opsøgende medarbejdere).


Lars Møller laver forebyggelsesarbejde om selvmord og modtog Børnerettighedskonventionen, MIO's årlige pris sidste år.

13. oktober 2023