airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Udvalget holdt budgetseminar

Udvalget og forvaltningen for social- og forebyggelsesområdet holdt budgetseminar sammen med embedsmændene i fagområdet.

Efter at udvalgsmedlemmerne og embedsmændene afholdt budgetseminar, udvalgte de formålene til næste års budget.

- Der blev orienteret om, at den økonomiske status er stabil, hvilket alle er tilfredse med. Der er sat ønsker om, at der skal være større indsats vedrørende hjemtagelse af anbragte børn, og der blev ligeledes sat ønsker om, at der skal være større fokus på aktiviteter for handicappede. Der skal reorganiseres og laves forbedringer i hjemmehjælpsområdet. Alle vigtige foranstaltninger vedrørende det sociale arbejde vil køre, siger udvalgsformand for social- og forebyggelsesområdet, Sofia Olesen.

Socialforvaltningen har mange opgaver at se til, derfor er der nogle arbejdsopgaver for næste år, som er påbegyndt og midlerne for disse er medregnet i budgettet.

- Vi har brug for mange midler i vores forvaltning, men under vores prioriteringer blev det klart, hvilke områder vi skal prioritere at udvikle og reorganisere, samt revurdere arbejds- og ansvarsområder, således blev vi klar med næste års budget, siger Socialforvaltningschef, Nielsine Petersen.


13. november 2023