airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Den gamle del af bygningen i Nanortallip Atuarfia blev nødt til at lukke ned på grund af skimmelsvamp

Nogle dele af bygningen i Nanortallip Atuarfia måtte lukkes ned på grund af skimmelsvamp. Skoleinspektøren oplyser, at nogle af lokalerne blev nødt til at spærres.
Udover skimmelsvamp i den gamle bygning blev to klasseværelser og de omkringliggende lokaler ramt af skimmelsvamp. Disse er blevet revet ned og lukket.
R & T rengøringsservice, som er eksperter indenfor skimmelsvamp-og indeklimaundersøgelser, gennemførte en undersøgelse af skimmelsvampen og indeklimaet i bygningen. Der arbejdes på skimmelsvampen i skolen.

- Vi spærrede nogle af lokalerne for at forhindre spredning af støvpartikler fra skimmelsvamp. Håndværkere i Nanortalik er i gang med renovationsarbejdet, og når de er færdige med renoveringen skal de i gang med skimmelsvampssanering, siger skoleinspektøren i Nanortallip Atuarfia, Magdaline A Geraae.

Folkebiblioteket blev midlertidigt lukket grundet lukningen af delene af skolens bygning. Derudover er lærerværelset, rådgivningslærernes og inspektørernes kontorer, lærernes værksted, pedelrummet og rengøringsrummet, depotrummet også blevet lukket ned.
Forældrene og andre relevante instanser blevet informeret gennem skoleintranettet og opslagstavler i byen.
13. november 2023