airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

22 dimittender indenfor turisme

19 Adventure Guider samt 3 serviceøkonomer modtog deres uddannelsesbevis tirsdag d. 12. december Campus Kujalleq.

Kommune Kujalleqs Borgmester holdt sin lykønskningstale til i alt 22 dimittender indenfor turisme kommer fra hele Grønland, helt fra Qaanaaq ned til Nanortalik, der færdiggjorte deres uddannelse og modtog deres bevis.

- På baggrund af vores målsætning med Sydgrønland som den fremtidige storstilede turismedestination er jeg som borgmester i Sydgrønland fortrøstningsfuld over den kommende tid; da Sydgrønland blev optaget i UNESCO's verdensarvesliste, er den internationale interesse stødt stigende. I forbindelse med jeres arbejde indenfor turismen har I gode muligheder fortælle om og markedsføre vort land med jeres uddannelse som baggrund, siger Borgmester Stine Egede.

Uddannelsessøgende indenfor Adventure Guide uddannelsen har været på praktik og studietur i Kangerlussuaq og Qaqortoq. Uddannelsessøgende indenfor Serviceøkonomi har bl.a. været på praktik og studietur i Pituffik, Ilulissat, Qeqertalik og Nuuk.


13. december 2023