airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qaqortoqs idrætsperson for året 2023

Lørdag den 16. december blev der kåret idrætsperson, åretstræner, idrætsleder og årets talent i Qaqortoq.

Samme dag i Qaqortoqs idrætshal, blev der uddelt priser til personer der har gjort sig særligt bemærket med deres præstationer inden for sport i løbet af året.

Håndbold- og badmintonspilleren Rena Magnhild Ottosen Knudsen blev kåret som årets talent. Karl Larsen, som er trænet i Taekwondo i adskillige år, blev kåret som årets træner. Henrik Ottosen, der også har været bandmintontræner i adskillige år, blev kåret som årets idrætsleder.

Badminton- og håndboldspilleren blev kåret som årets idrætsperson for 2023. Vedkommende deltog i GM, mesterskabet i Arctic Winter Games, badmintonkampe i Island Games og vandt VM-kvalifikationskampen i håndbold i U18-kategorien.

- Når du har et sundt livstil, og dyrker sport uanset hvad, så handler det at overvinde sig selv, det er det vigtigste. Jeg siger hjerteligt tillykke til dem, der har gjort sig bemærket med deres præstationer inden for idræt, træning og opmuntring. Jeg håber at i fortsætter med at dyrke idræt i fremtiden. Siger borgmester for Kommune Kujalleq, Stine Egede.

Der blev også uddelt priser i idrætsforeningen K-1933 til mandlige indendørs- og udendørs fodboldspillere samt kvindelige håndboldspillere, der blev også uddelt priser til Taekwondo-udøvere, badmintonspillere og kajakroere.


20. december 2023