airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommunens administrationsbygning i Nanortalik skal genåbnes efter renovering

Administrationsbygningen i Nanortalik var tidligere lukket på grund af skimmelsvamp, og efter renovering for 2,8 mio. kr. skal bygningen genåbnes.

Kommunens administrationsbygning har fået nye vægge og er blevet meget lysere, så nu planlægger medarbejderne så langsomt at flytte ind.

- Efter at administrationsbygningen i Nanortalik blev lukket ned i 2022 på grund af skimmelsvamp, startede tiltagene til udbud og renovation, og nu er det sikret, at administrationsbygningen er fri for skimmelsvamp, siger byggetekniker og renovationskoordinator fra Teknisk Forvaltning i Kommune Kujalleq, Lutti Knudsen.

Renoveringen var ellers sat til at blive færdig i november 2023, dog var stikkontakter og el installationer blevet forældet, så de blev skiftet ud, hvilket var derfor renovationen først blev færdiggjort i 2024.

- Medarbejderne vil få glæde af den nyrenoverede og skimmelsvampsfrie kommunekontor, som blev lavet af håndværkere, rørlæggere, elektrikere samt malere. Det er blevet meget lysere og luftkvaliteten er forbedret, siger Lutti Knudsen.

Renovatørerne af kommunekontoret var Nanortalik Tømrer- og Snedkerforretning ApS, Nanortalik VVS ApS, Arssarnerit A/S samt NANVVS & MALER ApS.

7. februar 2024