airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nanortalik: Reception på administrationshuset

Efter knapt 1 års venten kunne borgmester Stine Egede byde ansatte og borgere velkommen til at se det renoverede administrationshus.

Administrationen som er blevet renset for skimmel, har fået ny inder beklædning, der er etableret personalerum og flere mødelokaler, gavlen på bagsiden er nyrenoveret og der er trukket nye netværkskabler (IT) og strømkabler gennem hele bygningen som er fremtidssikret. 

Der er installeret moderne alarmer som skal være med til at sikre bygningen yderligere. Sullissivik og socialområdets indretning er blevet tilpasset for at forbedre borgerservice. Og som noget nyt får Teknisk forvaltning og Nanortaliks beredskabsleder kontorer i bygningen.

-Det er glædeligt at vores kollegaer nu kan flytte ind i en kontorbygning med et godt indeklima. Jeg takkede håndværkerne, og ønskede tillykke til alle med håb om det får en positiv betydning for betjeningen af vores borgere, siger borgmester Stine Egede..

Når IT og internetforbindelserne åbnes i næste uge, vil medarbejderne flytte ind på deres renoveret kontorer.

9. februar 2024