airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Erfaringer i Kujalleq kan nu videreføres

På grund af den vellykkede fjernundervisning i Kommune Kujalleq indspilles nu en instruktionsvideo til kommende og nuværende eksterne undervisere.

De nuværende fjernundervisere i Kommune Kujalleq indspillede sidste uge instruktionsvideoen i Svendborg, og denne video skal de nuværende og kommende  fjernundervisere bruge i forbindelse med Kivitsisa Akademi.

- Erfaringerne med fjernundervisning i Kommune Kujalleq har givet os mulighed for, at indspille instruktionsvideo til fjernundervisning med det formål, at sprede muligheden for fjernundervisning, og dette er vi meget glade for, siger skolekonsulent i Inerisaaneq forvaltingen i Kommune Kujalleq, Avijâja K. Simonsen.

Under instruktionsprojekterne i Kivitsisa Akademiet deltog ekstern undervisere Aningaaq Geraae fra Nanortallip Atuarfia, Lillian Møller fra Igalikup Atuarfia samt skolekonsulent fra Inerisaaneq forvaltningen, Avijâja K. Simonsen.

11. marts 2024