airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

To forvaltninger holder seminar for at styrke samarbejde

Socialforvaltningen, forvaltningen for innovation og udvikling samt udvalgsmedlemmer skal holde seminar med det formål, at styrke deres samarbejde.

Forvaltningerne og udvalgene skal mødes i dagene 23.- og 24. marts, hvor de under mødet skal de drøfte om, hvordan der kan samarbejdes og koordineres i forbindelse de i gangværende indsats og arbejdstiltag.

- Der er mange arbejdsopgaver i socialforvaltningen, som har mange berøringsflader med Dagtilbud-, Uddannelse-, Beskæftigelse og Kultur, forvaltningens opgaver. Vi skal ligeledes tale om, hvordan vi kan have mere sammenhængende samarbejde vedrørende disse arbejdsopgaver, siger Socialforvaltningschef, Nielsine Petersen.

Kriseberedskabet og udarbejdelse af en handleplan omkring hashmisbrug indgår også som temaer i seminaret.

-  Vi ser frem til seminaret, vi kan nemlig skabe flere resultater, hvis vi har fælles målsætning og flere hænder til rådighed, siger forvaltningschef for Dagtilbud-, Uddannelse-, Beskæftigelse og Kultur, Kattie Egede Motzfeldt.

I forbindelse med seminaret for de to forvaltninger vil der være opfølgende drøftelser blandt om, hvorledes man kan koordinere indsatserne indenfor familerådslagning, tidlig indsats, forebyggelsesmedarbejdernes indsats, børn med specielle behov på skolen og skolepasning.

22. marts 2024