airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny direktør for Innovation South Greenland

Bestyrelsen i Innovation South Greenland, ISG har valgt Miki Jensen, 36 år, BA i Medievidenskab & Visuel kultur til at blive den ny direktør for ISG.

Miki har en bred baggrund inden for politik, kultur, offentlig forvaltning og markedsføring, hvilket har udstyret ham med stærke kommunikationsfærdigheder, stakeholderforståelse i en grønlandsk kontekst og et stort netværk.

Miki har erfaring fra arbejdet i flere politiske organisationer i Folketinget og i Inatsisartut, han har ledet kreative projekter og har senest i hans ansættelse som Branding Account Manager i Air Greenland haft ansvar for branding, kommercielle partnerskaber og annonceringer i ind og udland.

”Med min opvækst og kærlighed til regionen, så glæder jeg mig til muligheden for at tjene Innovation South Greenland. Jeg ser frem til at bruge min viden og passion til at skabe positiv udvikling og støtte op om et fællesskab på tværs af regionen. Sammen med teamet, lokalsamfundet og erhvervslivet er vi dedikerede til at bidrage til Sydgrønlands fremtid med udvikling og inspiration”, siger Miki Jensen.

Formand for ISG´s bestyrelse Steffen Lund siger: ”Med Miki får vi en leder der, stræber efter det motiverende arbejdsmiljø, er en holdspiller og som er innovativ og løsningsorienteret. Det er endvidere et stort plus, at Miki er født og opvokset i Qaqortoq og nu vender hjem med bagagen fuld af nye ideer og perspektiver til at bidrage med til regionens udvikling”.

Stillingen som direktør for ISG blev ledig efter at Kirsten Ørgaard valgte at stoppe i stillingen sidste år.

Miki starter i stillingen den 1. maj 2024.

20. marts 2024