airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Der blev afholdt en koncert for beboere i Ajarsivasik

Josef Lund Josefsen afholdte en påskekoncert for beboere i plejehjemmet Ajarsivasik i Qaqortoq.

 Onsdag den 6. marts kunne beboerne i Ajarsivasik nyde mandens meget smukke og betagende stemme. Arrangementet blev organiseret af Kommune Kujalleq.

- Kommune Kujalleq lægger vægt på, at alle borgere har samme koncertmuligheder. I forbindelse med dette har vi, mens Josef Lund Josefsen er i byen, besluttet, at det er vigtigt at give ældre beboere, der ikke har så mange muligheder for at gå ud, en koncertoplevelse, siger fagchefen for kultur- og fritid Kim Larsen.

Arrangementet i plejehjemmet Ajarsivasik blev godt modtaget af beboerne, og sangeren er meget taknemlig for at have bidraget til det.

- Jeg er meget glad for, at de ældre fik en koncertoplevelse, og jeg er også glad for at have haft muligheden for at afholde en påskekoncert for dem, siger Josef Lund Josefsen.

Josef Lund Josefsen har allerede afholdt en koncert i Narsaq, og efter offentlig koncert for Qaqortoqs borgere den 6. marts kl.  20.00, er det planen, at han afholder en koncert i Nanortalik den 7. marts kl. 19.00 i skolens aula. 

6. marts 2024