airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Bronzevinderne ønskes tillykke af borgmesteren

Pigehåndboldspillerne fra QAA og K-1933 spillede som et sammensat hold under grønlandsmesterskaberne i Ilulissat, og borgmesteren er glad for hjemtagelsen af bronzemedaljen.

Qaqortumi Assammik Arsartartut (QAA) og K-1933 var sammensat under U-16 grønlandsmesterskaberne, hvor de spillede sig til en bronze blandt 5 hold, og i den anledning inviterer borgmesteren bronzevinderne til kommunekontoret torsdag d.14 marts.

- Håndboldspillernes flotte resultater under grønlandsmesterskaberne i Ilulissat giver stolthed, derfor har jeg glædet mig til at fejre dette med dem, og det var dejligt, at lykønske og mødes med dem. Jeg ønsker dem god vind fremover, og ønsker for dem, at de altid vil bestræbe sig efter gode resultater ved, at fortsætte deres træning i den sportsgren de godt kan lide, og takker for forældrenes evige støtte, siger Stine Egede.

Træneren kunne mærke, at bronzemedaljen fra Ilulissat motiverede pigerne.

- Det var vores formål, at vinde en medalje, så det er dejligt, at opnå vores mål. Børnene, som vandt medalje, glædede sig allerede til at tage til træning efter vi ikke engang var kommet hjem endnu. Jeg kunne mærke, at bronzemedaljen gav dem motivation og ønske om større målsætning, siger QAA træner, Preben Møller.

En af bronzevinderne, Lula Bola Knudsen Jørgensen fra K-1933 var udkåret til at være i Årets hold.

14. marts 2024