Social- og Forebyggelsesudvalget var i Narsaq

Social- og Forebyggelsesudvalget og ledelsen holdt møde med ældre og handicappede og afholdt seminar sammen i Narsaq.

image

Social- og Forebyggelsesudvalget og ledelsen afsluttede uge 19 med at afholde seminar sammen i Narsaq, før seminaren mødtes de med ældre og handicappede fredag den 10. maj.  

- Udvalget for handicappede og ældre fremlagde deres politiske målsætninger under mødet.  Under mødet med de ældre, blev der blandt andet drøftet om oprettelse af ældrerådet, og det blev også drøftet, at oprette handicaprådet under mødet med handicappede, siger forvaltningschef, Nielsine Petersen.

Om fredagen blev der holdt møde med ældre og handicappede, om lørdagen og søndagen blev der afholdt seminar.

- Der blev blandt andet drøftet om ældres vilkår, og der blev afholdt foredrag om demens.  Udover interessante emner, drøftede vi også om status på organisationsændring i kommunen samt forslag til ændringen, status på politiske målsætninger, og vi talte sammen før 1. behandling af budgettet for 2025, siger Nielsine Petersen. 

Den 1. behandling af Kommune Kujalleqs budget for 2025 starter 21. maj.

Udgivet d. 16. maj 2024