Kommune Kujallermi kommunalbestyrelsimi ilaasortaq Josef Petersen (S) ilaasortaanerminit tunuarpoq

Josef Petersenip Kommune Kujallermi Teknikkeqarnermut Avatangiisinullu Ataatsimiititaliami siulittaasup aamma Aningaasaqarnermut Ataatsimiititaliami ilaasortap tunuarniuteqarnerani Siumuni sinniisussaq siulleq Anasse Kleist Karolussen ilaasortanngortinneqarpoq.

-Josip tunuarniuteqarnera kommunitsinni innuttaasunut aamma Siumumi gruppitsinnut uggornartuuvoq. Josimi tunniusimanermini sullarissuuvoq misilittagaqarluarlunilu, taamaattumik tunuarnerani annaasaq annertuvoq. Nammineerlunili tunuarniuteqarnera ataqqivara, qutsavigingaarlugulu ukiuni kingullerni qinikkatut suleqatigilluarsimanitsinnut; Josip tunuarnerani Anasse Kleist Karolussen tikilluaqqullugu suleqatigiilluarnissatsinnik suleqataalluarnissaanillu neriuuteqarfigaara, borgmester Kiista P. Isaksen oqarpoq.

Josef Petersen (S) uani qinigaaffimmi 86-inik qinersisoqarluni kommunimi ilaasortaasimasup tunuarnerani Anasse Kleist Karolussen pingasunngornermi novembarip 25-anni ilaasortanngortinneqarpoq.

Udgivet d. 25. november 2020