Kommune Kujallermi tapiisarnermut maleruagassat pillugit tusarniaaneq

Kommune Kujallermi timersornerup, sunngiffimmi sammisassaqartitsinermut peqatigiiffilerinermullu tapiisarnermut maleruagassat atuuttut nalimmassarlugillu nutarterneqassapput, tamatumunngalu atatillugu innuttaasunik tusarniaaneq ingerlanneqarluni. 


Ilisimasatit, misilittakkatit aammalu kissaatitit aallaavigalugit malueragassaalertussat nalimmassarusuppagut pitsanngorsarlugillu.

Tapiisarnermut malueragassatut siunnersuut uani atuarneqarsinnaavoq ataanilu siunnersuutinik oqaaseqaatinilluunniit immersugassaq “Tapiisarnermut maleruagassanut siunnersuutit” immersorneratigut nassiussisoqarsinnaalluni. Taassuma saniatigut siunnersuutit uunga nassiunneqarsinnaapput:

Kulturimut, Sunngiffimmut Pitsaaliuinermullu Ingerlatsivik Postboks 514, 3920 Qaqortoq imaluunniit e-mail-ikkut: kultur@kujalleq.gl kingusinnerpaamik tallimanngorneq 26. November 2021.

Udgivet d. 10. november 2021