Kalaallisut pikkorissarneq ingerlalluartoq aningaassliiffigineqartoq

Siorna aallartitsoq kalaallisut aallarterlaannut pikkorissarneq qallunaat nunaanniit aningaasaliiffigineqarmat kommunip maluginiarpaa. Qallunaat nunaanni aningaasartuutissanut inatsit kalaallisut ilinniarnissamut aningaassaliisimasut Kommune Kujallermiit nuannaralugu maluginiarneqarpoq.

Kommune Kujalliup aaqissugaannik kalaallisut ilinniartitsineq aallarterlaanut, ingerlaqqittunullu Campus Kujallermi unnukkut ingerlanneqartarpoq. Kalaallisut aallarterlaannut pikkorissarneq, marlunngornermi nalunaaqqutaq arfineq-marluniit qulingiluat tungaanut, aallartereersut ingerlaqqittunullu aamma peqarpoq taakku pingasunngornermi arfineq-marluniit qulingiluat tungaanut pikkorissartarput.

Kalaallisut pikkorissarnerit tamarmik Campus Kujallermi ini 25-imi ingerlanneqartarlutik.

Udgivet d. 07. december 2021