Borgemesterip Stine Egedep allagaa: Naalakkersuisut qanoq iliuuseqartariaqalerput

Arfininngormat januaarip ulluisa arfineq-pingajuanni 2022 tusagassiorfinnut nalunaarutinnut nangissutigalugu matumuuna Naalakkersuisut kajumissaarniarpakka ilaasut Kujataanit ingerlariaqqissinnaajunnaarsimasut pillugit qanoq iliuuseqaqqullugit.

Sarfaq Ittuk ullaaq manna KNR-mut nalunaarpoq Air Greenlandimut malitsinneqartut assinginik malitassaqartitaannginnami billetsit akiinik utertitsisinnaanerup saniatigut ilaasunut ingerlariaqqissinnaajunnaarsimasunut sullissinissamut angalatitseqatigiiffittut pisussaaffeqarani.

Tassami Qaqortumiit, Narsamiit, Nanortalimmiit Arsummiillu ilaasoqarpoq ingerlariaqqinneq ajulersunik, taamalu sulisinnaanngitsunik atuariartorsinnaanngitsunilluunniit.
Naalakkersuisut piaarnerpaamik qanoq iliuuseqartariaqalerput.

Stine Egede
Borgmesteri


Udgivet d. 10. januar 2022