Royal Greenlandimut kaammattuut

Kujataani aalisartut isaatitsiffigisagaat annerpaaq maanna utaqqiinnarneqarpoq. Sikorsuit siulliit seqummakut takkutereerput, annertunerujussuillu takkukkiartorput. Ukiut siuliini takusareerparput pisassat tamakkinngitsoorneqartartut ilaatigut sikorsuarnit mattussaaneq peqqutigalugu.

Royal Greenlandimut kaammattuut

Kujataani aalisartut isaatitsiffigisagaat annerpaaq maanna utaqqiinnarneqarpoq. Sikorsuit siulliit seqummakut takkutereerput, annertunerujussuillu takkukkiartorput. Ukiut siuliini takusareerparput pisassat tamakkinngitsoorneqartartut ilaatigut sikorsuarnit mattussaaneq peqqutigalugu.

 

Umiatsiaararsortut aningaasarsiornissaat isumaqaqimmat Royal Greenland Kommune Kujallermi kommunalbestyrelsemit kaammattorusunnarpoq piaartumik aaqqiissuteqaqqullugu. Utaqqineq sivitsortuussappat kujataani umiatsiaararsortut aningaasarsiunngitsoornissaat ernumanaqimmat. Sikorsuit takkutivippata qassusersorsinnaajunnaassammata, taamaalillutik aningaasarsiorfik annertooq annaassammassuk.

 

Udgivet d. 11. april 2022