Isumaginnittoqarfimmi siunnersortaagallartut iluaqutigineqarluartut

Kommune Kujallermi Isumaginnittoqarfimmi siunnersortinik avataaneersunik ikiorneqarneq iluaqutaammat isumaginnittoqarfimmi pisortap qujamasuutigaa.

image

 

Avataaniit siunnersortaagallartut Narsami, Nanortalimmi Qaqortumilu katillugit maanna arfineq- pingasut innuttaasunik sullissillutik ikiuupput, taamaaliornikkut Isumaginnittoqarfiup iluani suliassat atorfiit inuttaqanngikkallartut aporfiginagit ingerlaannarsinnaalerput.

-Qujanarpoq atorfiit inuttaqanngikkallartut allatut aaqqiivigalugit avataaniit siunnersortaagallartussanik sulisitsinerput, taamaasilluta aamma isit misilittakkallu nutaat uagutsinnut tunniunneqartut sulinitsinni ingerlateqqissagatsigit, Kommune Kujallermi Isumaginnittoqarfimmi pisortaq Nielsine Petersen oqarpoq.

Kommune Kujallermi siunnersortaagallartut maanna arfineq-pingasut atorfiit inuttalerneqarnissaasa tungaanut sulissapput. Ukioq manna piffissaq aalajangersimasoq ikiuuttut qulit avataanniit Isumaginnittoqarfimmi suleqatigineqarput.

Udgivet d. 02. november 2022