Kommune Kujallermi juullilernerani ammartagaq

Kujataani kiinnat ilisarnartut inuttaralugit nittartakkami Facebookimilu quppernermi Kommune Kujalleq ammartagaqartitsissaaq.

image

 

Juullip qaammataani, tassa decembarip aallaqqaataaniit 24-at ilanngullugu Kommune Kujalliup nittartagaani Facebookimilu quppernermi oqaluttuanik juullerpaluttunik siunnersuutitsialannillu atuagassanik ammagassaqartassaaq.

Ammartakkami Kommune Kujallermi kiinnat ilisarnartut, ilaatigut nammineq kajumissutsimik suliaqartartut, peqatigiiffilerisut, sungiusaasut, asassassortartut, atuakkiortut, utoqqaat, takornarialerisut allatullunniit ilisarisimasagut inuttarineqassapput.

Ullut tamaasa kiinaq nutaaq saqqummersinneqartassaaq, matumanilu inuttarineqartup juulleriartornerani juullimiluunniit puiukkiussimasaa nuannersoq inoqatinullu siunnersuutigerusutaa atuarneqarsinnaassaaq.

Udgivet d. 29. november 2022