Innuttaasunut nalunaarut

Pensionisiat amerlassusiisa nutaat kingusissumik nassiunneqarnerat pissutigalugu, utoqqalinersiat kiisalu siusinaartumik pensionisiat piffissaq eqqorlugu iluarsineqarsinnaassagunanngillat.

image
Ajuusaarutigalugu nalunaarutigissavarput utoqqalinersiat kiisalu siusinaartumik pensionsiat 2023 januarimoortut ulloq 23. december 2022, 2023-imi amerlassuseriligassaannik amerlassusilerlugit tunniunneqarnissaat qularnaarsinnaannginnatsigu, tassunga pissutaasoq tassavoq Isumaginninnermut, Suliffeqarnermut Nunamilu Namminermut pissutsinut Naalakkersuisoqarfik 2023-imi pensionisiat amerlassusissaannik aatsaat ullumi saqqummiussimat. Amerlassusissat nutaat tunngavigalugit pensionit tunniunneqarsinnaassannngippata 2022-mi amerlassuseritinneqartut naapertorlugit pensionit januarimoortut tunniunneqassapput, taavalu 2023-imi januaarip naanerani februarimi pensionisiassat tunniunneqarneranni kingumoortumik iluarsiissutigineqassallutik.

Kommune Kujalleq

Udgivet d. 20. december 2022