Nunaqarfinni sulisut pikkorissarput

Nunaqarfimmi sullissivinni sulisut Kommune Kujallermi sulisut allat peqatigalugit aqutsisutut piginnaanngorsarlutik Qaqortumi pikkorissassapput.

image

Kommune Kujallermi nunaqarfinni sullissivinni sulisut immikkoortortanilu assigiinngitsuni sulisut aqutsisutut piginnaanngorsarnermi modulit pingasuusut aallartippaat. Kommune Kujallermilu aqutsisutut piginnaanngorsaanermik pikkorissaasoqarnerani nunaqarfinni sullissisut peqataatinneqarnissaat pingaartippaa.

- Nunaqarfinni sullissivinni sulisut aqutsisutut piginnaanngorsarnermut pikkorissaqataanissaat pingaartipparput, sulisunut innuttaasunullu sullissineq pitsanngorsarneqarnissaa siunertaalluni, Narsami Allaffissornikkut Pisortaq Ulla Rafaelsen oqarpoq

Aqutsisutut piginnaanngorsarnermi Saarlumi, Aapilattumi Ammassivimmilu sullissisut peqquteqartumik peqataanngillat.

Aqutsisutut piginnaanngorsarnermi Kommune Kujallermi immikkoortortaqarfinni sulisut aamma peqataapput.


Udgivet d. 21. marts 2023