Siuteroq 43-p arsartartui angusarissaartut

Aasianni U-15 arsamik pissartanngorniuunneranni timersoqatigiifiik Siuteroq 43 Nanortalimmeersoq sølvinnappoq.

image

U-15 futsalimik pissartanngorniuunnermi Aasianni ingerlanneqartumi timersoqatigiiffik Nanortalimmeersoq pissartanngorniuunnermi sukataareerluni normu 2-ngorpoq, arsaattartut angusarissaarnerat Kommune Kujallermi borgmesterip tulluusimaarutigaa.

- Timersortartut, ingammik inuusuttut angusarissaarsimatillugit tulluusimaarnanngitsoorneq ajorput, pissartanngorniuunnermutt peqataaneq angusaavoq angisooq. Nuannaarutigaara U-15-it arsamik pissartanngorniuunneranni angusarissaarluarmata, borgmesteri Stine Egede oqarpoq, nangillunilu ukiuni siuliini illoqarfittatsinni tamani timersortartuvut meeqqat inuusuttuaqqallu malunnaatilimmik angusarissaarlutik ujaminik angerlaassisarneri nuannaarutigisaqaagut.

Pissartanngorniutivinnermi S-43 B-67-ilu unammipput.

Siuteroq 43 pilersaarutit malillugit marlunngornermi marsip 28-anni Nanortalimmut tikissapput.

Udgivet d. 28. marts 2023