Kommunalbestyrelsimi ilaasortaq nutaaq

Ammassivimmi Aappilattumilu nunaqarfinni aqutsisup tullia Marius Nielsen Naja Lund taarserlugu Kommunalbestyrelsimi ilaasortaalerpoq.

image

Septembarip ulluisa 27-anni kommunalbestyrelsi ataatsimiinerminni aaliangigassaasa ilagaat Naja Lundip kommunalbestyrelsimiit nunaqarfinnilu aqutsisuniit sulinngiffeqarnissaanik kissaateqarnera. Tamanna akuerineqarpoq, taamaasilluni sinniisoq siulleq nunaqarfinnilu aqutsisup tulliusoq Marius Nielsen kommunalbestyrelsimi ilaasortaalerpoq.

- Naja Lundip qinersivimmut kommunalbestyrelsimullu uteqqinnissaata tungaanut sinniisoq siulleq Marius Nielsen kommunalbestyrelsimut ilannguppoq, taamaasillunilu Thomas Egede nunaqarfimmi aqutsisutut ilanngulluni, Kommune Kujallermi borgmester Stine Egede oqarpoq.


Udgivet d. 05. oktober 2023