Avatangiisinut Ingerlatsivimmi atorfiit tamarmik inuttaqalerput

Kommune Kujallermi Avatangiisinut Ingerlatsivimmi allaffissornermi atorfiit tamakkerlutik inuttaqalerput.

image

Kommune Kujallermi Avatangiisinut Ingerlatsivimmi allaffissornikkut atorfiit, Nanortalimmi Narsami Qaqortumilu suliffiusut katillugit 18-upput. Atorfiit taakku 18-iusut tallimanngornermi marsip aallaqqaataani tamakkerlutik inuttaqalerput.

-Ingerlatsivitsinni atorfiit tamakkerlutik inuttaqalernerat nuannaarutigaara. Atorfiit tamakkerlutik inuttaqalerneranni sullissinerup eqaannerusumik sukkanerulerluni pitsaaneruleqqinnissaanik isumalluarfigaara, Avatangiisinut Ingerlatsiviup pisortaa Sem Ottosen oqarpoq.

Avatangiisinut Ingerlatsivimmi allaffissornikkut sulisut marluk Nanortalimmiipput, marluk Narsamiittut kiisalu 14-it Qaqortumi sulisut.

Udgivet d. 01. marts 2024