Innarluutillit pillugit siunnersuisoqatigiit ilaasortassarsiorput

Kommune Kujallermi Innarluutilinnut siunnersuisoqatigiit pilersiniarneqalerput, tamanna pillugu ilaasortassanik innarluutillit atugarisai pillugit soqutigisaqatigiinnut, una saaffiginnissutaavoq.

image

Inatsisartut inatsisaat nr. 13 12. juni 2019-meersoq innarluutilinnut tapersisarneq pillugu, § 69 naapertorlugu Kommune Kujalleq pisussaaffeqarpoq Innarluutilinnut siunnersuisoqatigiinnik pilersitsissalluni.

Paragraf taaneqartumi ilaatigut allaqasoqarpoq amerlaqatigiinnik ilaasortaqartoqassasoq.

Ima paasineqaassaaq Kommunalbestyelsip toqqagaanit pingasuniit aallartitaqartoqassaaq, aamma soqutigisaqatigiinniit pingasunik aallartitaqartoqassalluni.

Siunnersuisoqatigiit pilersinniarnerannut soqutigisaqatigiinniit sumiiffissinni Kommune Kujallermi illoqarfimmi, nunaqarfimmiiluunniit aallartitassamik piukkussaqartoqarpat, aammalu Innarluutillit pillugit siunnersuioqatigiit suliassai suuneranik sukimiinerusumik paasiniaasoqarsinnaavoq.

Innarluutillit atugarissaat pillugit soqutigisasaqatigiiniit ilaasortassatut piukkunneqartut  kingusinnerpaamik 15.april 2024, mailikkut imaluunniit sumiiffinni isumaginninnermut immikoortortaqarfimmut saaffiginninnikkut pisinnaapput.

 

E-mail: Handicap@kujalleq.gl

Udgivet d. 05. april 2024